Aktiviteter / Aktiviteter 2018 / Kulør på Mariager

Kulør på MariagerIndbydelse til Fernisering søndag den 4 Februar kl. 14 - 16.30.
Der er vin, chokolade og snacks til de fremmødte.

Kulør på Mariager.

Vi vil gerne sætte kulør på vinterdisen og mørke vinter stunder, og vælger farverigdommen tilbage til hverdagene. Farver har en energi, som påvirker vores nervesystem i en meget positiv grad, og vi vil gerne dele denne oplevelse med andre.

Denne gang byder vi velkommen til to gæstekunstnere Connie Thornemann Terkelsen fra Randers og Conni Sørensen fra Hobro.

Connie Thornemann Terkelsen både maler og arbejder med ler. I sine malerier er hun meget inspireret af naturen, især himmel og hav ved Bønnerup Strand. Det kan være kulører på en torden himmel, et oprørt hav eller mennesker og masker, men hun mestrer også de stille blide sommerstrande med flerfarvede sten.

Hendes udtryk i ler er rustikt, hvor hun arbejder med leret i flader, både raku og konventionelt brændt ler. Der dukker brudflader op i hendes krukker og vaser, som er glaseret i jordfarver i forskellige nuancer. Hendes sjove små lerkrukker til hundens godbidder, er også værd at lægge mærke til.

Conni Sørensen maler meget ekspressionistisk med kraftfulde udtryk i penselsstrøg og farver, ”Jeg ved ikke altid, hvad det bliver til” siger hun, mens hun sætter sine fornemmelser ud i linjer, farver og rum. I nogle af malerierne dukker der en eksplosion af farver op på lærredet, og man fornemmer at billedfladen bliver besjælet med kunstnerens udtryk. I andre malerier anes der en mere stram komposition med linjer som holdepunkter.

Udover disse gæstekunstnere, viser de faste kunstere også spændende farveinspirationer i deres kunst: Aase Schultz med sine store røde malerier, Gert Vorre med sine motiver fra fjorden, Ole Terp med sine portrætter og landskaber. Per L. Møller med farvetryk på papir og Ester Kristensen, med abstrakt naturrettet ekspressionisme. Endelig præsenterer vi også Bettina Vahles glaskunst, Rikke Oppermanns keramik, Sonja Schultz finurlige pileflet, Lars Nielsens formfuldendte træskåle, Kamilla Mendel og Ole Terps smykkedesign. Man kan også se fine artistiske tegninger fra Jonas Gjerrild, sjove og vemodige akvareller fra Dorte Laustsen samt ultrafine akvarelstrøg fra Changing Xiang.

Her under ses enkelte værker fra vores 2 nye gæsteudstillere
Conni Sørensen og Connie Thornemann Terkelsen
Deres værker kan ses frem til 22 marts 2018

Vi glæder os til at se dig/jer!

Venlig hilsen
Bestyrelsen i KunstBoxen
Per, Gert, Ester, Ole, Rikke og Aase
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager