Udstillere / Tidligere udstillere / Kathrine van Godt

Kathrine van Godt - Billedkunstner og Designer

Kjærsgaard, Kathrine van Godt (KK)
Tlf.: 51202120
Kathrine fortæller om grisene.
 
Mine Lykkegrise.

Mine små grise blev til ved en tilfældighed. Grisen skulle være et festligt blikfang for mit Galleri. Jeg blev meget overrasket over, at der var kunder til grisefiguren og jeg bemærkede at grisen kunne få smilet frem i de fleste samt den åbnede for dialog. Så det var nemt for mig at tage beslutningen - der var brug for grisen.

Jeg køber den umalede grisefigur, og derefter bruger jeg grisen som mit lærred. En anden opdagelse var, at vi ofte bruger udtryk, som er relateret til en gris.
Svinestreger, Svinepels, Man skal ikke kaste perler for svin osv. Og hvor er det bare så forkert, for grise er jo i virkeligheden ret intelligente og renlige under de rette forhold. Så når jeg udsmykker og maler mine figurer, er der i de fleste tilfælde en lille tvist af de danske ordsprog.

At jeg skulle blive kendt på en gris, havde jeg bestemt ikke forestillet mig, men jeg er rigtig glad for de små finurlige figurer, som har åbnet rigtig mange døre til oplevelser. Jeg har blandt andet udstillet ved Kronborg, har som noget af det sjoveste deltaget i modemessen i København, hvor grisene gik catwalk, og mange grise er rejst ud især i Danmark, men også i Sverige og på Færøerne går der små PigArt rundt fra mit værksted.

Jeg føler mig svineheldig. grisen blev mit varetegn, og den sender smil ud i verden. Derfor kalder jeg de små PigArts for mine lykkegrise.
 
Se flere af mine grise i Slideshow til højre her på siden. Her finder du også link til min hjemmeside, hvor du kan se mine malerier og hvad jeg ellers foretager mig.
 
 
Venlig hilsen
 
Kathrine van Godt
Vær opmærksom på, at de grise du ser her allerede kan være solgt, men brug siden som inspiration til hvilken grise type du kunne ønske dig.
Ring til kunstneren på 51 20 21 20 og hør om der pt findes en ægte van Godt gris til dig.
 
Eller se hele hendes hjemmeside via nedenstående link.
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager