Aktiviteter / Aktiviteter 2016 / Fernisering 2 oktober 2016

Fernisering 2 oktober 2016

Invitation til fernisering Kunst, kontrabas og kaffe i Mariager KunstBoxen, Kirkegade 3, 9550 Mariager inviterer søndag d. 2. oktober kl 14-17 på et stort kulturelt arrangement.
 
En reception for tolv udstillere, hvoraf de fem er helt nye i KunstBoxen , krydres med swingjazz. Kineseren Changying Xiang, arkitekt hos AC Concept i Aalborg og studerende fra Aalborg Universitet, er blandt de nye udstillere. Han viser fine akvareller og tuschtegninger både fra Kina og danske købstæder, han har besøgt. Allerede som femårig lærte han den kinesiske kalligrafikunst at kende og bygger nu videre på kinesiske tegne- og male traditioner blandet med dansk kultur.
Keramikeren Rikke Oppermann bliver også ny udstiller i KunstBoxen. Hendes formfuldendte fade, skåle, krus og kander, ofte med hestemotiver, liver op som spændende brugskunst. Rikke tilknyttes nu fast til KunstBoxen.
Birthe Due Rasmussen fra Aarhus har en baggrund inden for den grafiske branche. Hun viser flotte kompositioner i livsglade farver, som centrerer omkring flader og farver. Birthe bliver også fremover fast tilknyttet KunstBoxen.
Gert Vorre er lokal kunstner fra Mariager, og maler landskaber i en farverig, ekspressionistisk stilart.
Dorte Laustsen er en fin tegner og akvarelmaler, som fanger udtryk hos sine modeller på en meget levende og præcis måde.
Af de øvrige udstillere kan nævnes Kamilla Mendel, en meget kreativ pige fra Randers, som laver utallige variationer over smykker, tasker, skåle o.l. i sorte cykelslanger.
Torben Laursen, også fra Randers er ekvilibrist i trædrejning, og fremstiller fine udgaver af drejningskunsten i forskellige træsorter.
Landskabsmaleren og re-designeren Aase Schulz viser abstrakte landskaber i smukke klare farver samt spændende re-design til hus og hjem.
Sonja Clausen udstiller både elegante halssmykker i smukt polerede halv ædelstene samt abstrakte akrylmalerier.
Ole Terp viser portrætter og mennesker, midt i et udtryk, samt nærbilleder af naturen.
Per Langgard Møller, ejeren af KunstBoxen eksperimenterer med opstillinger og farvesammensætninger i former, der lægger op til beskuerens fortolkninger.
Endelig er der Ester Haderup Kristensen, der denne gang viser cobra-inspirerede malerier samt akvareller, som hun også underviser i på et kursus i KunstBoxen.
De tre jazzglade musikere er fra musikmiljøet omkring Nordkraft i Aalborg. De vil underholde på kontrabas, keyboard og guitar i swingende jazzrytmer.
 
Arrangementet er gratis og der serveres et glas vin, snack, kaffe og en småkage.
 
Alle er velkomne.
Venlig hilsen Bestyrelsen i Kunstboxen
 
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager