Udstillere / Tidligere udstillere / Jytte Jepsen

Jytte Jepsen - Billedkunstner

Jepsen, Jytte (JJ)
Kunstnerisk arbejde
Jeg har altid været glad for at arbejde som dekoratør, da det har givet mig stor mulighed for at udfolde mig kreativt. Igennem jobbet har jeg arbejdet meget med farver og pensel, jeg har malet skilte og billeder og udarbejdet serigrafi til butikker og udstillinger.
 
I forbindelse med frivilligt foreningsarbejde har jeg stået for udarbejdelse af diverse plakater, invitationer, brouchure mm. hvor jeg har arbejdet grafisk med tekst, billeder og layout.
 
Til daglig arbejder jeg gerne med mange forskellige materialer og forskellige udtryksformer. Mine værker er ofte et mix af oliemaling/ akryl kombineret med staffage i form af f.x. træ, jern, tekstiler mm. Jeg lader mig inspirere af forfald, landskabet, små detaljer, form, farver og lys. For 5 år siden blev akvarelmaleriet en udtryksform jeg er blevet meget glad for, da det åbner for en helt anden måde at arbejde med farverne.
 
De fleste af mine værker er fremstillet i mit atelier på vores tidligere bopæl på Langeland med udsigt over marker og den flotte langelandske natur. I 2019 er
al virksomhed udgået fra min adresse i Assens ved den underskønne Mariager Fjord.
 
Faguddannet dekoratør
Freelance dekoratør i 10 år med egen virksomhed
2003 – 2004 Odense seminarium, meritlæreruddannelse i billedkunst
  
Udstillinger: bl. a.
Kulturstationen i Skørping ved Kunstforeningen Kilden, censureret udstilling
Bagenkop kunsthal 2011
Kerteminde Art Festival 2012, censureret udstilling
 
 
Venlig hilsen
Jytte Jepsen
 
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager