Aktiviteter / Aktiviteter 2019 / Forårsudstilling i Kunstboxen

Forårsudstilling i Kunstboxen

 
 
Præsentation af nye  gæstekunstnere - og ny kunst fra vores udstillere - se udpluk af kunst i højre kolonne på siden.
En flot buket af ny kunst præsenteres i KunstBoxen, Kirkegade 3, 9550 Mariager, søndag d. 14. april kl. 14-16. Der serveres chokolade, vin og snacks og alle er velkomne.
Julia Gurskaja fra Ukraine, men nu bosat i Odense, er en af de nye gæsteudstillere. Hun er en habil billedkunstner, hvor hvert eneste maleri præsenterer en del af hendes liv, hendes oplevelser, viden og følelser. Hendes inspiration ligger både i barndommen og i komikeren Charlie Chaplin. Via hans skikkelse viser hun glæden, ensomheden, klovnen, hans håbefuldhed og romantikken. Julia er uddannet industriel designer fra Lviv, som er Ukraines kulturelle hovedstad. Sideløbende med uddannelse og arbejde har hun taget mange kunstkurser hos både danske og russiske undervisere, hvor hun har lært forskellige teknikker.
Pia Bro fra Hobro er Kunstboxens anden gæsteudstiller. Hun har malet de sidste 20 år, og har tidligere udstillet mange steder, både på messer, i kunstforeninger og gallerier i Danmark. Hun er fast udstiller i Galleri Vor Frue i Aalborg og har modtaget privatundervisning af kunstmaler Kurt Olsson, Aalborg. Hendes interesse samler sig om akrylmaling på lærred malet med spartel, og hun bruger ofte jordfarver samt lyse nuancer. Inspirationen til hendes malerier er for det meste gamle huse med deres skæve former, som hun finder i både danske og europæiske storbyer.
Mange af de faste kunstnere i KunstBoxen præsenterer også nye kunst udtryk. Ole Terp viser ekspressionistiske blomstermalerier, hvor blomster i alle farver vokser ud af hans livlige spartel teknikker. Aase Schultz er på vej ud ad et nyt spændende spor med egne designede tasker, grydelapper og puder, alt i skind og læder, som hun med sikker hånd forarbejder af genbrugs-materialer. Hos Ester Haderup Kristensen er det skoven, skovmiljøer, grene, græs og lyset, der har inspireret til nye akryl- og akvarelbilleder. Gert Vorre viser de bløde konturer af områderne ved Mariager Fjord. Endelig viser KunstBoxen også smuk glaskunst, keramik, trædrejning, pile-flet, tegninger mm.
Udstillingen kan ses fra 14.4-1.7. 2019 tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag kl. 11-16. Kig ind og bliv betjent af en kunstner og få en god snak
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager