Udstillere / Tidligere udstillere / Julia Gurskaja

Julia Gurskaja - Maleri

Gurskaja, Julia (JG)
Tlf.: 45 23927700
 
Vi er glade for at kunne præsentere endnu en meget dygtig og alsidig kunstner.  Julia Gurskaja  som udstiller hos os fra 1 april 2019. Tag godt imod de smukke malerier fra Julia.
Det vil være en serie af Chaplin malerier vi viser i Kunstboxen.
—————————————————————————
Julia blev født i 1978 i den fjernøstlige del af Rusland, nær den kinesiske grænse. Familien stammede fra Ukraine, men da faderen var udstationeret officer i den sovjetiske hær, voksede hun op fjernt fra resten af familien. Interessen for malerkunsten var allerede tilstede i barndommen, hvor hun i nogle år gik på billedkunstskole. Lige før Sovjetunionen kollapsede, flyttede familien til Lviv i Ukraine, der er Ukraines kulturelle hovedstad med mange kunstneriske miljøer og læreanstalter. Her fik Julia uddannelse til tøjdesigner-konstruktør og arbejdede i en årrække i tøjbranchen, både i Danmark og Ukraine. Derudover har hun taget undervisning i malerkunst hos en række udvalgte danske og russiske malerkunstner.

Julias inspiration kommer især fra de bevægelser, de mønstre, hun ser i menneskelige relationer, og imellem mennesker og naturen. Derudover lytter hun meget musik, især neoklassisk, klassisk og jazz, som er en af de største inspirationskilder.

Julia tegner med fri hånd, maler med pensel og meget med hænder. Hun bruger akrylfarver og arbejder med forskellige teknikker, dog holder hun meget af det flydende teknik og mit favorit er lasering teknik. De anvendte maleteknikker udelukker nøjagtig gentagelse.

Alle værker er skabt på håndlavede lærreder af bedste, bæredygtige og miljørigtige materialer og forsynet med personlig underskrift- en garanti for et kunstværk, der kan holde i mange år.
 
se et udpluk af Julia s malerier i galleriet til højre her på siden.
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager