Udstillere / Sonja Schultz

Sonja Schultz - Pilefletter

Schultz, Sonja (SS)
Pilefletter
Tlf.: 2280 8435
Vi i KunstBoxen er meget glade for at kunne præsentere vores nye pilefletter Sonja Schultz, som med sine unikke design vil være en pryd for ethvert hjem.
Sonja er født i 1943 på en lille ejendom i Søby, helt ude ved vandet mellem Gylling og Hou. Her var naturen hendes "legeplads" og naturens materialer legetøjet. Nu hedder det "kunst" når hun arbejder med pil, sten og strandskaller.
Sonja har altid været glad for at tegne og male og har i mange år malet med akryl og akvarel. Vævning og håndarbejde har altid fyldt meget i hendes liv. Hun har blandt andet malet et 4 kvadratmeter stort billede, der illustrerer bygninger og natur i "Fausing/Auning Pastorat". Efterfølgende sammen med 6 andre kvinder, er billedet vævet og hænger idag på Gl. Estrup Landbrugsmuseum.
I dag er pilefelt det Sonja holder mest af at arbejde med, hun har fulgt forskellige kurser som Pileforeningen arrangerer og har afprøvet forskellige teknikker. Det er det skulpturelle flet Sonja er mest facineret af. Det inspirerer hende at opholde sig udendørs, gerne sidde i haven og flette fantasifugle mv.

se nogle af Sonja' smukke ting i Slideshow til højre på denne side
Slideshow 
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager