Udstillere / Bettina Vahle

Bettina Vahle - Glaskunstner

Vahle, Bettina (BV)
Tlf.: 31904405
Vi i KunstBoxen er meget glade for at kunne præsentere vores nye glaskunstner Bettina Vahle, som med sine unikke design vil være en pryd for ethvert hjem.
Uddannelse og baggrund

Bettina Vahle er uddannet arkitekt med speciale i bygningskunst og byplanlægning. Hun har allerede som barn haft en stor fascination af glas og har som studerende arbejdet med materialet. Efter en længere pause har Bettina genoptaget arbejdet med glaskunsten. I denne periode har hun suppleret sin viden og uddannelse gennem flere masterclasses ved internationale glaskunstnere fra hele verden bl.a. Karl Harron, Nathan Sandberg, Silvia Levenson, Helen Stokes, Rudi Gritsch og Kirstie Rea. Bettina har desuden tegnet og malet siden barndommen.

Inspiration

Bettina Vahle har de sidste 9-10 år haft travlt med glaskunsten, hvor hendes karriere inden for arkitekturens verden ofte kommer til udtryk. Hun finder inspiration i bygninger, naturens former og landskab der udtrykkes gennem aftryk og støbninger i glasset. Har en forkærlighed for at søge nye veje og muligheder i glasset.

Bettina Vahle har udstillet i flere udstillinger og solgt til private i både ind og udland.
 
Se mange af hendes flotte og unikke ting i slideshow her til højre på siden.

Slideshow med udvalgte designs.

KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager