Aktiviteter / Forår i Kunstboxen
Forår i Kunstboxen - Udstillingen vises 3 april -30 juni.

Kunstboxen byder velkommen til både foråret, gode snakke og oplevelser samt fire nye gæsteudstillere. Fælles for dem er, at de alle har arbejdet med kunst i mange år, har adskillige udstillinger bag sig i såvel ind-som udland, og er sprudlende og idérige kunstnere. Vi holder reception for dem i Kunstboxen, Kirkegade 3, 9550 Mariager, søndag d. 3 april kl. 14-16. Alle er velkomne, og der serveres vin og snacks.
Mette Thorup fra Thisted har malet i cirka 20 år. Hendes malerier har været fremvist i flere europæiske byer, bl.a. Berlin, Mastricht og Stockholm. Desuden har hun været underviser i billedkunst, og hun bevæger sig rundt i mange forskellige malerteknikker. Hun maler med akryl og anvender også mixed media med f.eks. strukturpasta for at give sine malerier det perfekte liv. Mette Thorup maler desuden på bestilling, så kundens ønsker kan indfries.
Birthe Johansen fra Hadsund har interesseret sig for kunst i det meste af sit voksenliv. Hun er autodidakt billedkunstner og har bl.a. besøgt mange museer og gallerier over hele verden. Deraf voksede hendes interesse for at udtrykke sig på lærredet. Hun har løbende deltaget i diverse malerkurser hos andre kunstnere og på højskoler. Birthe er tidligere medlem af sammenslutningerne Nordlyset, art2art og Artlife og har deltaget i adskillige udstillinger rundt om i Danmark. Hendes kunstneriske ståsted ligger inden for den abstrakte ekspressionistiske malerkunst, og hendes værker udstråler den farveglæde og det humør, hun besidder. Hun er af natur nysgerrig og arbejder gerne med nye udtryksformer og eksperimenterer med både farver og figurer på lærredet, som til sidst når til et tilfredsstillende og harmonisk udtryk.Marianne Nymann Christensen fra Bælum er en alsidig kunstner, der har arbejdet i forskellige kreative univers. I de sidste fem år, er det keramikken, som har fyldt mest, ofte med et tvist af eventyr. Hun har udstillet på mange lokaliteter i Nordjylland, kulturhuse, biblioteker mm og er også kendt for sine trolde fra Rold. Man fornemmer den ildhu og sans for både farver og udsmykninger, der ligger til grund for hendes brugskunst og små skulpturer.
Mette Glassy fra Odder er en god bekendt af Kunstboxen. Hendes udtryksformer ligger inden for 3D kunst, og er helt unikke. Hun præsenterer kobberirrede relieffer med motiver og udtryk, der rører ved noget dybere i mennesker. Ofte handler det om noget eksistentielt: ”Hvor kommer vi fra, hvem er vi, hvad har formet os”? Det er vigtigt for hende, at der er sjæl og patina i værkerne. Derfor bruger hun ofte gamle originale mønter, nøgler og historiske dokumenter, som hun finder i udlandet. Mette fik sin debut på en censureret udstilling i Firenze i 2009 og har siden deltaget i mange udstillinger både herhjemme og i udlandet. Hendes påskeæg, vagtelæg mm er også fremstillet i kobber med patina.
Kig ind i Kunstboxen, nyd sanseindtrykkene og få en god dialog med de udstillende kunstnere. De øvrige 15 udstillere er også klar med forårs friske malerier, akvareller, glas, skulpturer, tasker, pil og væveri mm.
Kig ind til os!
Åbningstider. fra 1. april til 1 oktober
Husk vi har åbent alle dage fra 11-16 på nær mandag 


 
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager