Udstillere / Tidligere udstillere / Birthe Bæk Pedersen

Birthe Bæk Pedersen - Billedkunstner

Pedersen, Birthe Bæk (B)
Tlf.: 26444026
Velkommen til vores nye Billedkunstner Birthe Pedersen, som udstiller i Kunstboxen i tidspunktet fra 1 januar til 31 Marts - 2021.
-------------------------------------------------------------------------
Birthe fortæller om sig selv:
 
Jeg startede med at male i mine meget unge år, men det blev lagt på hylden til fordel for uddannelse, familieliv mm og fik først taget det op igen efter jeg gik ned med stress. Jeg brugte det at male som afstressende element,
Udviklingen i malerierne – og sindsstemningen – var/er til at aflæse helt konkret. Som stressramt var billederne grå og triste i farverne, hvor jeg i dag i langt højere grad leger med de mere sprælske farver og stemninger
Livsglæde og humor er kodeord for de billeder, jeg maler i dag.
Jeg har fået tidligere undervisning hos Simon Sanfi og Henrik Hoffmann Jensen Jeg får forsat undervisning hos Natalia Quattromani hver uge og netop nyder jeg at få hoved klares – og hverdagen holdes lidt ud i strakt arm. Og netop den ro – og det rum, forsøger jeg at lægge ind i mine billeder.
I malerprocessen benytter jeg foruden pensler eksempelvis spartler, svampe, klude, fingrene, vand og ridseredskaber. Jeg afprøver og udforsker til stadighed forskellige metoder, teknikker og farvekompositioner.
Malerier kan opfattes og fortolkes forskelligt fra person til person og derfor undlader jeg at navngive mine billeder, så den enkelte frit kan udlede det, der giver mening for netop dem.
Jeg har bl.a. udstillet følgende steder:
Daghøjskolen i Hjørring, Hasseris Fysioterapi, Pindstrupcentret, Aalborg Universitet, Galleri Mygdalhus, Galleri Randers, Aalborg Storcenter, Galleri Birkegården, ”Little Tresures” (Bologne), Sognegården i Brønderslev, Tidens Kunst /Års), Aalborg i farver, Forårsudstilling i Fjends og Portland Art.
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager