Udstillere / Tidligere udstillere / Lisbeth Aare

Lisbeth Aare-Billedkunstner

Aare, Lisbeth (LA)
Tlf.: 22717206
Virkeligheden møder mennesket”​​​

Lisbeth Aare er en dansk kunstner, der er flyttet fra Århus til Strib på Fyn for at eksperimentere og dygtiggøre sig inden for billedkunsten på fuld tid.
Malerierne kan beskrives som fortællinger fra hverdagslivet i ind- og udland ofte i stramme kompositioner. Lisbeth Aare har en vis kærlighed til både menneske og natur. Landskabsmalerier i egen fortolkning er en stadig tilbagevendende ingrediens og ofte i samspil med mennesket eller menneskets efterladenskaber.

Tom Jørgensen (kunstkritiker i Jyllandsposten, kunstavisen og udgiver kunstbøger m.m.m.) beskrev i bogen 101 kunstnere malerierne således: ”smerte, forfald, melankoli, vrede og trodsig humor kendetegner Lisbeth Aare som kunstner.
Det er disse omgivelser disse helt dagligdags scenerier på godt og ondt, dramatiske og udramatiske, som Lisbeth Aare maler. På sin egen på én gang præcise og indfølende måde.”

Lisbeth Aare har udstillet over hele landet og har også haft en stor seperatudstilling i Hamborg, samt flere udstillinger i Berlin.
Det er også blevet til deltagelse i flere statsanerkendte censurer, deltagelse i bogen ”101 kunstnere 2013 og en vinderplads i Art Nordic 2015 i Øsknehallerne, København.

Se udvalgte malerier i Slideshow til højre på siden.
 
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager