Udstillere / Tidligere udstillere / Leif Borbye

Leif Borbye - Foto Kunst

Borbye, Leif (LB)
Tlf.: 22621043
Vi er glade for at kunne præsentere endnu en dygtig kunstner i KunstBoxen.
Leif Borbye fra Hobro.  Leif er mester for de mest fantastiske øjeblikke, som han har indfanget med sit kamera. Vi er meget glade for at kunne præsentere disse smukke billeder, som de første af sin genre på vores vægge i Kunstboxen.
 
Leif Borbye er vores gæsteudstiller fra 1okt til 30 dec. 208
 
Leif fortæller om sig selv:
 
Autodidakt fotograf.
Mit navn er Leif Borbye og er født i 1943. Jeg begyndte for alvor at fotografere for 10 år siden, da jeg blev pensionist. Inspirationen finder jeg overalt. Det kan være det storladne eller det kan være nærbilleder. Det kan være sjove og spændende former og farver, som kan være abstrakte, figurative eller skulpturelle. Det kan være natur, vandspejlinger, is-formationer, i en vandpyt eller en bæk, sågar en losseplads, og det kan være det uventede som f.eks. et gammelt vindue på Spøttrup borg. Hvert enkelt billede fortæller sin egen historie. Slip fantasien løs, så kan du måske se drama, eventyr og historie.
Jeg har haft skiftende udstillinger i Hobro på skibsværftet, i kunstetagerne, i det røde pakhus, på sygehuset og i lægehuset i Biesgade. Endvidere har jeg haft udstillinger i Arden kulturhus, Viborg bibliotek, Toftegårdens gallerigang i Møldrup, Galleri 14 i Farsø, Galleri Ålestrup, Galleri Birkegården i Stenum, ”Aalborg i Farver” og gennem de sidste 4 år den censurerede udstilling i Bjerringbro kulturhus.
 
Med venlig hilsen
Leif Borbye

KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager