Udstillere / Aase Schultz
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Schultz, Aase (AAS)
Kunstner & Webmaster
Tlf.: 51509874

Om mig og min kunst og CREATIVE - design

KAN KØBES I KUNSTBOXEN!

Jeg har altid arbejdet meget kreativt og det har nu resulteret i nye kreationer - hvor Upcycling spiller en rigtig stor rolle.

Jeg er her i år begyndt at sy egne kreationer af tasker, ting til dig selv eller dit hjem, hvor jeg går meget ind for genbrug af skind og læder.

Taskerne er alle Unikke, så der findes kun en af hver. - Så det er med at slå til, når du synes der er en der har fanget din interesse.
Kig på mit link i højre side så ser du hvad jeg har på lager i øjeblikket i min webshop.
 
 

Det dragende blå landskab

Aase Schultz har et sværmerisk forhold til naturen og dens herligheder. Hun får den til at fylde og bevæge sig i sindet. Naturens forskellighed er repræsenteret, skovidyllen, den strålende sommerdag med lyset af lykke og harmoni, den stille sommeraften med forførisk solnedgang, hvor solens sidste stråler danser let i landskabet, eller den tidlige morgenstund med disen tungt hængende, mens den venter på at blive fordrevet af solens varme. Med ægthed og overbevisning gør Aase havet, stranden, klitterne, himlen og markerne nærværende på en smuk måde, som befandt man sig fysisk midt i det hele. I hendes malerier finder man himlen uden loft og solen lysende over et forunderligt, smukt og vidtstrakt landskab. Aase Schultz maler i fint komponerede former. Hun gennemarbejder de forskellige karakteristiske strukturer i landskabet. Maleriets mange udfordringer og leg med farver har for Aase gjort forskellen, og hendes særlige dybe fornemmelse for perspektiv og sanselighed kommer til udtryk, hvor både farverne og stregerne udfordrer hinanden. Øjet ledes på en rejse gennem klare farver, strukturer, lysindfald og former. Virkningen er skøn, og hun formår at finde essensen og balancen, så hendes værker bliver roligt afstemte og harmoniske. Man efterlades med en behagelig følelse og fornemmelse i krop og sind. Vi inviteres ind i landskabet, hvor man slet ikke er i tvivl om, at himmel og hav med de blå og grønlige nuancer er de farver, der fascinerer og betager Aase mest. Motiverne i hendes malerier er ikke stedbevidste, men udsprunget af erindringer og stemninger, som hun henter frem. Det er refleksioner af naturen, som Aase oplever den. Hun er en god observatør og tager det ind, hun ser. Fragmenter, lyset og den naturlige farveændring fremkommer i landskabet afhængig af, hvilket tidspunkt på døgnet man opholder sig i naturen eller på hvilken årstid. Vi bliver ikke tillagt nogen overraskende elementer. Aase fordrejer ikke begivenhederne, men maler i samme skønne farvetoner, som naturen er beriget med. Der er en rigtig god fornemmelse for dybde og perspektiv i malerierne og en fin balance mellem farverne. Aase Schultz er oprigtig i sit udtryk. Hun maler hullet i den blå himmel, kornets gule farve, markernes grønne og havets blågrønne bølger med hvidt skumsprøjt. Hendes naturmalerier er dragende og indtagende, og man får lyst til at gå ind i dem og måske endda forsvinde i dem for blot en stund at kunne sætte sig og nyde den pragtfulde og storslåede natur.
 
©Af Kirsten-Marie Hedeland, tv Programvært på ”Kunst for Tiden” og skribent ved Kunstavisen.
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager