Udstillere / Tidligere udstillere / Birthe Johansen

Birthe Johansen - Billedkunstner

Johansen, Birthe (BJ)
Vi i Kunstboxen er glade for at byde Birthe Johansen velkommen som udstille i Kunstboxen  fra 1 april til 30 juni - 2022
 
---------------------------------------------------------------------------------
Birthe fortæller om sig selv:
Birthe Johansen er født i Aalborg i 1945. Hun har interesseret sig for kunst i det meste af sit voksne liv, og har bl.a. besøgt mange museer og gallerier over hele verden. Deraf voksede interessen for selv at udtrykke sig på lærredet og andre genstande, som kan anvendes til at frembringe og synliggøre hendes ideer.

Birthe er autodidakt, men har deltaget i diverse malerkurser hos andre kunstere og på højskoler mm. Hun er tidligere medlem af bl.a. sammenslutningerne Nordlyset, art2art og Artlife, og har deltaget i adskillige udstillinger rundt om i Danmark.

Hun har fundet sit kunstneriske ståsted inden for den abstrakte ekspressionistiske malerkunst, og hendes værker udstråler den farveglæde og det humør hun besidder. Hun er af natur nysgerrig, og arbejder gerne med nye udtryksformer og eksperimenterer gerne med farvekombinationer og figurer på lærredet, som til sidst finder sin egen farve og form, som giver det tilfredsstillende og harmoniske resultat..
 
Se udsnit af hendes malerier til højre her på siden.
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager