Aktiviteter / Aktiviteter 2018 / Sommeren i KunstBoxen

Sommeren i KunstBoxen

 
Velkommen til Sommeren i KunstBoxen
 
Se et udvalg af de udstillede kunstværker i kolonnen til højre.

Højsommeren sætter sit flotte præg på næste udstilling, som afholdes 1. juli til 30. september i KunstBoxen, Kirkegade 3, 9550 Mariager.

Både hav og himmel, skov og blomster samt mere sanselige menneskefigurer er nogle motiver, der præger udstillingen. En samling cubanske malerier viser gademiljøer, der emmer af lys og varme oggamle amerikanske biler. Desuden udstiller vi sprælske tegninger, også af cubansk hånd, med finurlige mænd og kvinder og enkelte H.C.Andersen motiver.

Vi har også fornøjelsen af at kunne præsentere en ny glaskunstner, Edel Kragh fra Hellum Glas og Design i Skørping. Hendes små glade fugle, hejste flag, små huse til tandstikker og velkomstophæng er oplagte gaver eller souvenirs.

Lette sommerakvareller med motiver fra sommerlandet findes også på udstillingen, både af kinesisk og dansk oprindelse. Søger man sommerfristelser i form af tasker og smykker er her et stort udvalg af smart design af tasker både i stof, kunstlæder og cykelslange. Smykkebordet bugner af øresticks, halssmykker, ringe o.l. både nogle meget enkle og nogle mere festprægede. Elegante glasvalmuer på stængler findes i mange farver, og vi har krus og kopper i keramik, fine trædrejede skåle samtnaturtro kaniner og andre dyr i pileflet. Der er mindre skulpturer i beton, som forestiller ansigter og figurer og let kan fragtes hjem. Selvfølgelig sælger vi endelig postkort med motiver malet i akvarel af vore egne kunstnere fra gaderne i Mariager.

Læg Mariager besøget omkring KunstBoxen og få en god kunstsnak med os. KunstBoxen har åben hver lørdag, søndag, tirsdag onsdag og torsdag kl. 11-16. Følg os på Facebook : kunstboxen-mariager.dk


Vi glæder os til at se dig/jer!

Venlig hilsen
Bestyrelsen i KunstBoxen
Per, Gert, Ester, Ole, Rikke og Aase







.
.


 
KunstBoxen-Mariager | CVR: 37753955 | Kirkegade 3, 9550 Mariager